Produkty pro vanilka nfpa (14)

Vanilka

Vanilka

Vanilka je bohatá na antioxidanty, které pomáhají bojovat proti volným radikálům v těle, čímž snižují poškození buněk a předčasné stárnutí.
Organický koncentrovaný alkoholový extrakt vanilky - Alkoholový extrakt

Organický koncentrovaný alkoholový extrakt vanilky - Alkoholový extrakt

Přírodní vanilkový extrakt se získává hydroalkoholickou extrakcí vanilkových lusků. Náš extrakt je certifikován ECOCERT FR-BIO-01.
Vanilkové lusky z Madagaskaru

Vanilkové lusky z Madagaskaru

Specifikace: Délka: 15 cm Obsah vanilky: 1,8 - 2,4 % Obsah vlhkosti: max. 14 % Barva: černá Velikost: 10-20 cm Příměs: max. 1 % Vlhkost: max. 14 % Hmotnost: 3 gramy na kus Vlastnosti: žádné skvrny, žádná plíseň, žádné těžké kovy, žádné pesticidy, ručně vybíráno
Vanilka

Vanilka

Vanilka
Bio Aronia Kapsle

Bio Aronia Kapsle

Smluvní výroba organických Aronia kapslí (veganské HPMC kapsle)
Glukóza

Glukóza

Glucosnova se používá naředěná ve vodě jak při aplikaci na listy, tak při zavlažování. Glucosnova lze použít v jakékoli plodině, zejména v zahradnických plodinách. SKU:n/a Velikost:1 LITR, 5 LITRŮ
Antibakteriální Ochrana

Antibakteriální Ochrana

Antibakteriální rukojeti našich košíků a vozíků chrání před velkým množstvím patogenů díky své zcela neškodné formulaci na bázi dopovaného oxidu zinečnatého a synergických látek. Tento aditivum je silný antimicrobiální agent, který eliminuje 99,9 % bakterií, plísní a řas. Zlepšuje hygienu, bezpečnost a minimalizuje vznik potenciálních nepříjemných zápachů. ZÁRUKA KVALITY Pro Shopping Basket je velmi důležitá vaše bezpečnost a bezpečnost vašich zákazníků. Proto všechny naše produkty vždy splňují nejvyšší záruky kvality a bezpečnosti. Látky obsažené v antibakteriální formulaci našich rukojetí splňují směrnice Evropské unie CE 1048/2005 a CE 528/2012. VÝHODY - Účinné proti škodlivým mikroorganismům Prevence proliferace plísní, bakterií a řas. - Aktivní 24/7 Antimicrobiální formulace zůstává aktivní po celou dobu životnosti košíku nebo vozíku.
Sodík (Na)

Sodík (Na)

Sodík 99% chemicky čistý, v hliníkové kompozitní fólii nebo olejovaný. Rychle a spolehlivě dodáváme bloky od 100 g do 1,7 kg z našeho skladu v Bonnu.
Koncentrát syrovátkového proteinu 80%

Koncentrát syrovátkového proteinu 80%

Koncentrát mléčného proteinu (MPC) je koncentrované mléko v prášku, které obvykle obsahuje 80 % mléčného proteinu. Je vyráběno z čerstvého a pasterizovaného odstředěného mléka pomocí filtrace a sušení rozprašováním. Poměr vysokého obsahu proteinu a nízkého obsahu laktózy činí tento produkt běžně používaným v produkci potravin s nízkým obsahem sacharidů a nápojů obohacených o protein. Může být také přidáván mimo jiné do pečiva, dezertů, krmných produktů, mléčných nápojů, omáček a sýrů.
Kellogg's

Kellogg's

Kellogg's
Izolát syrovátkového proteinu

Izolát syrovátkového proteinu

Izolát syrovátkového proteinu se získává koncentrováním a čištěním syrovátkového proteinového koncentrátu, aby se snížil obsah tuku a sacharidů v syrovátce. Proces může být prováděn pomocí membránové separace nebo iontové výměny. WPI je považován za produkt nejvyšší čistoty a koncentrace proteinu.
Kyselé syrovátky (AWP)

Kyselé syrovátky (AWP)

Kyselá syrovátková prášek (AWP) je vedlejší produkt výroby sýra nebo kyselé kasein. Vyrábí se sušením čerstvé syrovátky získané z měkkých bílých sýrů. Mikrobiální fermentace snižuje použití mikrobiálního mléka a přeměňuje laktózu na kyselinu mléčnou. Kyselá syrovátková prášek se používá především při výrobě ricotty a syrovátkového másla. Také se používá jako ingredience v mnoha zpracovaných potravinách, jako je chléb, sušenky, maso, pečivo a hotová jídla. Kyselá syrovátková prášek se také nachází v čokoládě a cukrovinkách. Produkt nabízený společností Foodcom může být také použit při výrobě krmiv pro zvířata. Je to populární ekonomická alternativa k sladké syrovátkové prášku v krmivu pro selata. Kyselá syrovátková prášek se také používá v náhražkách mléka s nízkým pH.
Demineralizované syrovátka (DEMI)

Demineralizované syrovátka (DEMI)

Demineralizovaný syrovátkový prášek (DEMI) se vyrábí odstraněním části minerálů z tekuté sladké syrovátky. V závislosti na účelu se kombinují různé techniky: iontová výměna, elektrodialýza, ultrafiltrace, mikrofiltrace nebo nanofiltrace. Foodcom S.A. nabízí širokou škálu demineralizovaných prášků podle požadavků na: - 20% demineralizovaný syrovátkový prášek - skvělý plnidlo bez přesolené chuti, - 40%, 50% demineralizovaný syrovátkový prášek - nejoblíbenější pro výrobu čokolády a pečiva, - 70% demineralizovaný syrovátkový prášek, - 90% demineralizovaný syrovátkový prášek. Demineralizovaný syrovátkový prášek (90% demineralizace) se často používá při výrobě kojenecké výživy na bázi mléka. Umožňuje výrobu složení blízkého mateřskému mléku.
Izolát syrovátkového proteinu (WPI)

Izolát syrovátkového proteinu (WPI)

Izolát syrovátkových bílkovin se získává koncentrací a purifikací syrovátkového bílkovinného koncentrátu s cílem snížit obsah tuku a sacharidů v syrovátce. Proces může být prováděn pomocí membránové separace nebo iontové výměny. WPI je považován za produkt nejvyšší čistoty a koncentrace bílkovin.